Hvem er Stuboggren.dk?

Årets gazelle virksomhed  2013, 2014, 2015, 2017, 2018 og 2019


Stuboggren.dk er specialister i natur- og landskabspleje, som elsker at tage fat i opgaver inden for:


 • Generel naturpleje
 • Træfældning 
 • Skovrejsning
 • Grenknusning
 • Stubfræsning
 • Flishugning
 • Skovning og udkørsel
 • Pleje og etablering/genopretning af sø- og vådområder
 • Etablering af OCR-baner, naturlegepladser samt løbe- og fitnessbaner
 • Naturpleje
 • NaturGenopretnings opgver
 • Etablering af biodiversitets arealer og erstatningsnatur. 


I Stuboggren.dk har vi et skarpt hold af kvalificerede og veluddannede medarbejdere, hvorfor vi kan tilbyde både evner og erfaring til enhver opgave inden for naturpleje. 


Vi arbejder geografisk på hele Sjælland og kan ved større og mere fagligt givende opgaver også tage opgaver i resten af Danmark. På samtlige opgaver leverer vi tilbudsgivning og udbud, som er konkurrencedygtige i branchen for natur- og landskabspleje. 


Stuboggren.dk er stolte modtagere af Børsens Gazellepris 6 gange, Spar Nord/BDO SUCCES VIRKSOMHED i 2019 og titlen som Årets Læreplads 2022. 

Historien bag Stuboggren.dk

Tilbage i hhv. 1997 og 1999 startede Nickolai Schlechter og Martin Ellekilde hver deres virksomhed, men valgte at samarbejde med et fælles fokus på vanskelig træfældning og naturpleje. 


I 2008 etablerer de en fælles virksomhed, kaldt Stuboggren.dk ApS, hvor de går all in og begynder at håndtere alle opgaver, der kommer deres vej. Herefter gik det hurtigt med mange opgaver inden for træfældning,  trærydninger og naturpleje. 


I 2012 er der 5-6 mand ansat i StubogGren.dk udover Nickolai og Martin. Grundet rygproblemer hos Nickolai og en øget forståelse af, at der skulle mere fokus på salg og drift af virksomheden, besluttes det, at Nickolai skal have fuld fokus på administration og kundepleje. 


Med årene bliver der etableret en større og mere kraftfuld maskinpark, som kunne opfylde mange kunders ønsker både med henblik på naturpleje og i det traditionelle skoventreprenørfag. StubogGren.dk voksede sig større, hvorfor Michael Skaubye kom ind som medejer.


Den dag i dag har Stuboggren.dk 32 ansatte og løser opgaver i alle genre indenfor træfældning, skov- og naturpleje. Der håndteres ca. 1200 unikke sagsnumre om året for både kommuner, stat, EU, entreprenører og private.

STOR ERFARING OG VIDEN


StubogGren.dk består i dag af stifterne Martin Ellekilde, Nickolaj Schleter og Michael Skaubye samt 22 engagerede og dygtige ansatte.


Alle medarbejdere besidder et bredt kendskab til branchen og har gennemgået relevant uddannelse indenfor træfældning og naturpleje fra Skovskolen i Nødebo.

BÆREDYGTIG VIRKSOMHED


StubogGren.dk er en grøn virksomhed, der arbejder med bæredygtighed på flere måder. 


Vi vil ikke kun skabe bæredygtig forretning rent økonomisk, men også skabe et bæredygtigt arbejdsmiljø samtidig med, at vi tager ansvar for naturen.

GÅPÅMOD OG NYSGERRIGHED


I StubogGren.dk er vi nysgerrige og tror på, at man lærer af sine fejl. Derfor tør vi at gøre noget anderledes og finde nye metoder, maskiner og løsninger. 


Det har ført til en helt unik maskinpark, hvorfor vi kan tilbyde løsninger til

enhver opgave.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

KONTAKT OS