Træfældning og træpleje

Fældning og pleje af træer

Fældning af træer er en af vores kerneydelser, hvorfor vi har et hold af specialister med den rigtige viden og uddannelse samt en maskinpark, der kan klare enhver opgave inden for træfældning. I Stuboggren.dk kan vi også stå for plejning af træer, som inkluderer beskæring, kronereducering, opstamning, udtyndning og formbeskæring. 


Vi dækker hele Sjælland og ved større opgaver kan vi også klare træfældning og træpleje i resten af Danmark. 


Hvad koster træfældning?

Prisen på træfældning er individuel og afhænger af opgavens omfang, mandskabsbehov samt behovet for maskiner. Har du brug for hjælp til fældning af dine træer, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud på din træfældningsopgave. 

Specialister i træfældning og træpleje

Hos Stuboggren.dk går vi op i sikkerhed og ekspertise, hvorfor vi har et hold af veluddannede specialister inden for træfældning og træpleje. I kombination med vores store maskinpark kan vi hjælpe dig med træfældning både fra kran, lift, klatring og nedfiring.


Vi går op i sikkerhed og naturen.  Derfor er vores specialister uddannet til at kunne lave risikovurdering af risikotræer. Det betyder, at vi kan tilbyde dig ydelser som kronesikring af bevaringsværdige træer. Når du benytter dig af Stuboggren.dk til dine træfældningsopgaver, er du sikker på, at al arbejde udføres i henhold til sikkerhedsmæssige bestemmelser og retningslinier og at vi tager de nødvendige foranstaltninger for at beskytte naturen, omkringliggende bygninger og vores medarbejdere. 

Få et uforpligtende tilbud på træfældning eller træpleje

Der er ikke en opgave inden for træfældning og træpleje, som vi ikke kan klare. Så har du et eller flere træer, du gerne vil have fældet, beskåret eller risikovurderet, så udfyld nedenstående kontaktformular og modtag et uforpligtende tilbud på træfældning fra Stuboggren.dk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TRÆFÆLDNING 

KONTAKT OS