Skovning og udkørsel

Hvad er skovning?

Skovning, også kaldet skovfældning, er en ydelse, hvor vi kommer ud og fælder træer i skovbevoksninger. Hos Stuboggren.dk er vi specialister i skovdrift, skovning og anden skovpleje. Vi kan hjælpe dig med opgaver, der vedrører tynding, rydninger/renafdrifter og udkørsel. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor du kan få gode råd til skovning med på vejen. 


Hos Stuboggren.dk er bæredygtighed vigtigt for vores arbejde, hvorfor vi i vores skovdriftsopgaver afsætter råtræ, flis og biomasse til de lokale varmeværker, der bliver til varme i stuerne i de danske hjem.

Skovningsudstyr til enhver opgave

Hos Stuboggren.dk er vi meget stolte af vores maskiner og materiel, der inkluderer en lang række skovningsmaskiner, udkørselsmaskiner og forskellige specialmaskiner.


Vi investerer løbende i nyt skovningsudstyr for at sikre os at være førende i branchen for skovning samtidig med, at vi vil være i stand til at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet og udførelse af skovningsopgaver. Hertil sørger vi konstant for at udvikle og opgradere på vores nuværende udstyr. I kombination med, at vi har et bredt samarbejde med flere entreprenører i branchen, kan vi i Stuboggren.dk udføre alle tænkelige skovnings- og skovdriftsopgaver, du som kunde måtte have. 

SE VIDEOEN AF VORES PROJEKT PÅ BAUNEVEJ I HILLERØD MED SKOVNING OG UDKØRSEL

HAR DU BRUG FOR AT FÅ UDFØRT SKOVNING?

KONTAKT OS

 
 
 
 
 
 
 

Hvorfor skovning?

Skovning er en praksis, der centrerer sig om at fjerne døde, syge eller svage træer for at forbedre skovens generelle helbred. Når man, med brug af skovning, fjerner de svageste træer, forhindres spredning af sygdomme. Skovning er effektivt til at øge produktionen af træer til træforsyning, ligesom det kan forbedre skovens økosystem ved at give lys og plads, så nye træer kan vokse frem. 


Hos Stuboggren.dk foretager vi også skovning af mere forbyggende karakter, hvor det vurderes, at træer er til gene eller direkte farlige for mennesker eller dyr.


Vi vil altid anbefale, at skovning udføres af professionelle skovarbejdere med den fornødne uddannelse og erfaring, som det kræver at fælde træer effektivt og sikkert. 


Har du brug for professionel hjælp til udførelse af skovning? Tøv ikke med at kontakte os!

Hvad er tynding?

Tynding er en type af skovning, hvor man kun fælder nogle af træerne i skovbevoksningen. Der er to typiske to grunde til tynding. Tynding udføres tildels for at udnytte den løbende tilvækst og tildels for at fjerne uønskede og dårlige træer. Tynding sker oftest, når bevoksningen har nået en vis alder, så skovningen kan sikre et afkast. Er træerne ikke store nok til tynding, kan det i stedet være nødvendigt at udføre udrensninger. Udrensning betragtes ikke som skovhug, da der ved udrensning ikke er flis eller tømmer tilbage at sælge. 


Hvad er rydning/rendrift?

Rendrift eller rydning er fældning af hele bevoksninger eller dele af den, når træerne er hugstmodne. Man udfører rydning eller rendrift for at fælde større bevoksninger og dermed reducere ens udgifter til skovning. Har du et område, hvor der skal ske genplantning på det afdriftede areal, er det vigtigt at forberede området. Hos StubogGren.dk kan vi hjælpe dig med at forberede området inden genplantning, så du sikrer det bedste resultat og udbytte.


Er du interesseret i at høre, om du har brug for at få udført tynding eller rydning/rendrift i din skov? Hos Stuboggren.dk tager vi gerne en uforpligtende snak med dig omkring skovning, så du kan finde ud af hvilken løsning, der skaber mest værdi for dig og din skov.