Grenknusning

Få ryddet op med grenknusning

Står du og skal have ryddet et areal for træer og krat? Eller har du brug for at få etableret et stisystem mellem bevoksninger? 


Her hos StubogGren.dk er vi indehavere af rigtig mange forskellige grenknusere, der kan assistere i alle typer af opgaver, hvor der er brug for grenknusning.


Derfor kan vi tilbyde grenknusning på steder som brakarealer, byggegrunde, skråninger eller områder med stormfald.

Hvad er grenknusning?

Grenknusning er en utrolig effektiv metode til at rydde op på arealer, hvor der tidligere har vokset træer, krat, læhegn eller lignede bevoksning. En grenknuser fungerer sådan, at den findeler alle træeffekter og efterlader biomassen tilbage. Efter endt grenknusning er arealet ryddet ned til jordhøjde. Det gør, at området efter grenknusning er klar til f.eks. genplantning. 


En anden og meget populær løsning er at bruge en grenknusermaskine til at etablere et spor- eller stisystem i bevoksninger eller på naturarealer. Ved hjælp af en grenknuser kan vi nemt skabe et naturligt og organisk stisystem, der matcher dine specifikke ønsker. 


Når du bruger os hos Stuboggren.dk til at sørge for dine opgaver inden for grenknusning, så medbringer vi de nødvendige maskiner. Vores maskiner kan løse alle tænkelige grenknusningsopgaver og derfor også netop din oggave.

Hvad koster grenknusning?

Prisen på grenknusning afhænger af opgavens størrelse og omfang. Hos StubogGren.dk udfører vi alle slags grenknusningsopgaver for både privatpersoner, virksomheder samt kommuner og offentlige institutioner. 


Det betyder samtidig, at vi ikke benytter os af faste priser på opgaver med grenknusning. Prisen på grenknusning afhænger af, hvor opgaven skal udføres samt, om det drejer sig om større arealer eller afsidesliggende områder, hvor det er svært at komme frem. 


Vi afgiver derfor et tilbud ud fra din specifikke grenknusningsopgave, hvorfor du blot skal kontakte os gennem nedenstående kontaktformular med en kort forklaring af din opgave. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på din grenknusningsopgave. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ GRENKNUSNING

KONTAKT OS