Stubfræsning

Stubfræsning af både store og små stubbe

Stubfræsning er en hurtig, effektiv og skånsom måde at fjerne generende stubbe og rødder på. Stubfræsning kan bruges på stubbe og rødder fra alle slags træer, buske og hække. 


Hos Stuboggren.dk tilbyder vi stubfræsning af stubbe og rødder i alle tænkelig størrelser. Vi har maskiner til både at fjerne den enkeltstående stub fra havens store birketræ til maskiner, der lynhurtigt kan eksekvere på større arealer med flere eller mange tilbageværende stubbe. 


Vi kan også tilbyde opgravning af stød på større arealer, hvor rødder efterfølgende bruges til biomasse. Det er en opgave, der kan komme efter rydning af en byggegrund eller lignende.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen på stubfræsning afhænger af opgavens størrelse og omfang. Hos Stuboggren.dk udfører vi stub- og rodfræsning for både privatpersoner, virksomheder samt kommuner og offentlige institutioner. 


Af den grund benytter vi os ikke af faste priser på stubfræsningsopgaver, men afgiver tilbud på baggrund af hver enkelte opgave. Prisen på stubfræsning afhænger af, om vi skal benytte en eller flere stubfræsere og maskiner til opgaven. Herudover afhænger prisen på stubfræsning om, hvorvidt der er nogle få stubbe i haven, der skal fræses, eller om det drejer sig om større og afsidesliggende arealer med behov for meget maskinel. 


Har du derfor én eller flere stubbe, der står i vejen, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud, så du slipper af med dine stubbe og kan komme i gang med dit igangværende have- eller naturprojekt uden forstyrrende stubbe. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ STUBFRÆSNING

KONTAKT OS

 
 
 
 
 
 
 

Maskiner til stubfræsning

Hos Stuboggren.dk har vi mange forskellige maskiner, som kan klare enhver opgave inden for stubfræsning.  Herunder kan du se nogle af de maskiner, som vi bruger til stubfræsning. 

Vermeer 1152 til stubfræsning

Vermeer 1152 er Danmarks største selvkørende stubfræser på hele 115 hk. Vermeer 1152 er en enormt effektiv maskine til stubfræsning, der kan komme i dybden på stubbene. Den kan nå et niveau på ned til omtrent 60 centimeters dybde, hvilket betyder, at den fjerner selv de mest genstridige stubbe og rødder.


Vermeer 1152 opereres via fjernstyring og har en standardbredde på 92 centimeter. Bredden forøges dog til cirka 1,35 meter, når stubfræseren monteres med tvillingehjul. Vermeer 1152 har firehjulstræk, hvorfor den er egnet til at fjerne stubbe selv de mest ufremkommelige steder. 


Stubfræseren er udstyret med dozer blad til tilbageskub og grovplanering af smuld.

Gravemaskine med fræser

Hos Stuboggren.dk har vi op til flere gravemaskiner. Vores gravemaskiner kan sættes op med en fræser, hvilket gør den i stand til at klare opgaver med stubfræsning.


En gravemaskine med fræser er den bedste løsning, hvis du skal have fjernet træstubbe i eller nær vandløb.


I vores maskinpark har vi to større gravemaskiner, én på 9 tons og en special gravemaskine på 12,5 tons. Derudover har vi en mindre maskine på 2,5 tons. Begge de to største gravemaskiner kan udstyres med en stubfræser.