Træfældning og træpleje


Fældning og pleje af træer er blandt kerneydelserne hos Stub og Gren. Har du en skov, der har behov for beskæring, eller står du med en kompliceret træfældningsopgave – så er du kommet til rette sted

Videoen er skudt fra drone og viser en af vores mange træfældninger fra kran. Hos Stub og Gren udfører vi mange komplicerede og forskelligartede træfældningsopgaver, hvor vores veluddannede hold af specialister fælder træer fra kran, lift, klatring eller ved nedfiring.


Vi udfører alle former for træfældningsopgaver på hele Sjælland – fra nord til syd. Ved større opgaver dækker vi også Jylland og resten af landet. Fældning af træer er blandt kerneydelserne i Stub og Gren, og vi har et hold af specialister med den rigtige viden og uddannelse til at stå klar med en hel flåde af maskinel, der bekvemt og professionelt løser alle typer opgaver.


Det er vigtigt for os, at arbejdet udføres i henhold til sikkerhedsmæssige bestemmelser og retningslinjer, og vi tager derfor de nødvendige forholdsregler for at beskytte omkringliggende natur og bygninger samt vores medarbejders ve og vel. 

Hvad koster træfældning?

Prisen på træfældning er individuel og afhænger af opgavens omfang, mandskabsbehov og behovet for maskiner. Du er velkommen til at kontakte os med forespørgsler, og vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. 

Træpleje, risikovurdering og kronesikring 

En anden af vores vigtigste ydelser er generel træpleje, der inkluderer beskæring, kronereducering, opstamning, udtyndning og formbeskæring. Ligesom med træfældning findes der som udgangspunkt ikke opgaver, vi ikke kan udføre.


Samtidig udfører vi også en anden væsentlig opgave inden for fældning og pleje af træer i form af risikovurdering af risikotræer. Her kan vi hos Stub og Gren tilbyde ydelser som kronesikring af bevaringsværdige træer.


Har du et eller flere træer, som du ønsker fældet, beskåret eller risikovurderet, så tøv da ikke med at kontakte os. Du fanger os på tlf. 72 41 84 16 eller på mail tilbud@stuboggren.dk. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden.
Få et uforpligtende tilbud på træfældning eller træpleje – udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Træfældning og beskæring af træ fra kran