Stubfræsning

Stubfræsning er en hurtig, effektiv og skånsom måde at fjerne generende stubbe og rødder på. Metoden kan bruges på stubbe og rødder fra alle slags træer, buske og hække.


Hos Stub Og Gren tilbyder vi stubfræsning af stubbe og rødder i alle tænkelige størrelser. Her har vi maskinerne til både at fjerne den enkeltstående stub fra havens store birketræ til lynhurtig eksekvering på større arealer, med flere eller mange tilbageværende stubbe.


Indgrebet foregår ved, at en af vores stubfræsere skærer den gamle stub i småstykker til træflis, og der efterlades blot et mindre hul i jorden og lidt træspåner fra stubben. Dette er lige til at rive over og eksempelvis efterså med græsfrø.


Stubfræsning er smart, da det er en løsning, der er mere skånsom for jorden end fx at hive eller grave stubben væk. Du efterlades altså ikke med et stort hul i din have, og man kan udføre de fleste stubfræsninger med få og forholdsvis små maskiner.


Kræver opgaven det, tilbyder vi også opgravning af stød på større arealer, hvor rødderne efterfølgende bruges som biomasse. Dette kunne eksempelvis være efter rydning af en byggegrund eller lignende.

Hvad koster stubfræsning?

Prisen på stubfræsning afhænger af opgaven størrelse og omfang. Hos Stub og Gren udfører vi stub- og rodfræsning for både privatpersoner, virksomheder samt kommuner og offentlige institutioner. 


Det betyder, vi ikke benytter os af faste priser, men afgiver tilbud på baggrund af hver enkelt opgave. Prisen afhænger af, om vi skal benytte en eller flere stubfræsere og maskiner til opgaven. Om det omhandler nogle få stubbe i haven, der skal fræses, eller det drejer sig om større og afsidesliggende arealer med behov for meget maskinel.


Derfor, hvis du har én eller flere stubbe, der står i vejen, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud, så du slipper af med dit benspænd og kan komme videre med det igangværende have- eller naturprojekt.

Få et uforpligtende tilbud på stubfræsning

Har du nogle stubbe i haven eller måske endda et større areal, der skal stubfræses, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kommer gerne og giver et uforpligtende tilbud, så du slipper for den genstridige stub i haven eller måske flere forhindrende stubbe i skoven.

Kom videre med dit igangværende projekt – ring til os på tlf: 72 41 84 16, skriv en mail på tilbud@stuboggren.dk eller udfyld kontaktformularen herunder. Hos Stub og Gren kan vi samtidig hjælpe med dine andre opgaver inden for natur, skov og landskabspleje.

 
 
 
 
 
 

Maskiner vi bruger til stubfræsning

Stubfræseren Vermeer 1152 er Danmarks største selvkørende stubfræser

Danmarks største selvkørende stubfræser på hele 115 hk. Vermeer 1152 er en enormt effektiv maskine, der samtidig kommer i dybden på stubben. Den kan således nå et niveau på ned til omtrent 60 centimeters dybde, hvilket betyder den fjerner selv de mest genstridige stubbe og rødder.

Vermeer 1152 opereres fjernstyret. Maskinen har en standardbredde på 92 centimeter. Bredden forøges dog til cirka 1,35 meter, når stubfræseren monteres med tvillingehjul. Vermeer 1152 har firehjulstræk og den er egnet til at fjerne stubbe selv de mest ufremkommelige steder.

Stubfræseren er udstyret med dozerblad til tilbageskub og grovplanering af smuld.

Bandit stubfræseren er effektiv til at fjerne træstubbe på skrænter og skråninger

I situationer, hvor en eller flere træstubbe befinder sig på skrænter og skråninger, er Banditten den oplagte løsning. Størrelsen på maskinen hedder 72 centimeter i bredden, og den kommer både som bæltemaskine og med firehjulstræk.

Vores Bandit-fræser klarer skrænter med op til 55 graders hældning, og det er derfor en supereffektiv stubfræser, der kan løse udfordrende opgaver på allerbedste vis.

Robocut stubfræser har en række særlige funktioner, der gør den effektiv til stubfræsning

En alsidig og miljørigtig fjernstyret maskine, der kører på bioolie og har stor kapacitet.

Vores robocut kan udstyres med en lang række specialfunktioner, som eksempelvis en fræserblade, der gør, at vi bruger den til mange forskellige opgaver – herunder netop stubfræsning.

Til at fjerne træstubbe i eller nær vandløb er vores gravemaskiner med fræser den bedste løsning. Her har vi en stor garage af valgmuligheder, der inkluderer to store gravemaskiner på 8 tons og en mindre maskine på 2,5 tons. Samtlige maskiner kan udstyres med specialfunktion som stubfræser.