Skovrejsning og læhegn

Drømmer du om din helt egen skov eller måske om at forbedre vilkårene for vildtet på din ejendom ved at etablere en remise eller et læhegn? – så er du kommet til det rette sted


Hos Stub og Gren tilbyder vi et komplet planteprojekt (skovrejsning og læhegn), der bliver tilpasset specielt efter dine ønsker og behov. Indledningsvist vil der være vejledning og rådgivning omkring projektet ud fra ønsker og idéer.


Dernæst tilbyder vi at udføre planteprojektet med alt, hvad det indebære, og sidst, men ikke mindst, tilbyder vi naturligvis også renholdelse af din nye beplantning i en årrække, så beplantningen får de bedst tænkelige vilkår for at etablere sig og vokse. Vi tilbyder endvidere udarbejdelse af en plejeplan til din nyplantning. 


Hvis du går med tanker omkring skovrejsning eller etablering af læhegn, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud – uanset om du drømmer om skovrejsning, bynære plantninger, læhegn, enkelte træer eller etablering af en vildtremise. Vi kan hjælpe med det hele.


Kontakt Stub og Gren på mail eller telefon og modtag et tilbud på vores ydelser inden for natur, skov og landskabspleje. Fang os her:

Du kan få tilskud til privat skovrejsning


Skovrejsning på privatejet landbrugsjord er tilskudsberettiget. Tilskuddet finansieret 100 % af EU, og det er en støtteordning, der hører under det danske landdistriksprogram. Tilskuddet gives til opførelse af nye skov, der er omfattet af mindst 2,00 ha tilplantede arealer. Skoven skal pålægges fredskovspligt efter skovloven. Man kan søge om tilskud til privat skovrejsning i hele landet, men projekter, som bidrager til kvælstofsindsatsen bliver prioriteret højest.

Læs mere om tilskudsordningen her.


Skal du have etableret skov eller læhegn, som du ønsker vores vejledning eller hjælp til, er du velkommen til at kontakte os. Du fanger os på tlf. 72 41 84 16 eller på mail tilbud@stuboggren.dk. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden.
Få et uforpligtende tilbud på rejsning af skov eller læhegn – udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Stub og Gren er eksperter i skovrejsning