Naturpleje nær sø- og vådområder

Har du et beskyttet vandhul, der trænger til pleje, eller drømmer du om at etablere en ny sø på din ejendom – så er du kommet til rette sted


Hos Stub og Gren udfører vi alle former for etablering, udvidelse, oprensning og vedligeholdelse af både søer, vandløb, åer og regnvandsbassiner.


Til disse opgaver anvender vi en bred vifte af forskellige maskiner tilpasset den enkelte opgave – alt fra små gravemaskiner, udkørselsmaskiner, vedligeholdelsesmaskiner og store langarmede gravemaskiner med en rækkevidde på hele 21 meter. Hvis opgaven kræver det, har vi også adgang til pramme og flydende gravemaskiner.


Vi bistår gerne med gode råd og vejledning, hvis du har en spændende ide eller et konkret projekt. Hos Stuboggren har vi de rigtige maskiner, de rigtige folk og al den rigtige viden der skal til for at gennemføre dit projekt.


Kontakt Stub og Gren på mail eller telefon og modtag et tilbud på vores ydelser inden for natur, skov og landskabspleje. For hjælp til sø- og vådområder, så kan du kontakte os på tlf. 72 41 84 16 eller på e-mail, som er tilbud@stuboggren.dk.

Naturpleje ved beskyttede vådområder


Beskyttede naturområder – som fx Natura 2000-arealer – kræver særlig naturpleje. Især når det kommer til vådområder, hvor jorden er særlig blød og sårbar. Her kan manuel fældning af træer og rydning af buske virke som en uoverkommelig opgave.


Takket være Stub & Grens maskinpark er naturpleje-opgaver i og omkring beskyttede vådområder en opgave, vi sagtens kan løse. Med specialkøretøjer i form af bæltemaskiner og larvefødder er det muligt at operere selv de mest ufremkommelige steder, og netop bæltekøretøjerne sikrer, at den følsomme natur forbliver intakt, da bælterne kun trykker med en brækdel sammenlignet en tilsvarende maskine på hjul.
Har du en naurplejeopgave i et beskyttet vådområde? Udfyld vores kontaktformular herunder og få et uforpligtende tilbud. Naturpleje ved beskyttede vådområder kræver specialkøretøjer