Grenknusning

Grenknusning er en utrolig effektiv metode til at rydde op på arealer, hvor der tidligere har vokset træer, krat, læhegn og lignende.


Hos Stuboggren har vi de rigtige maskiner til grenknusning og tilbyder grenknusning på blandt andet brakarealer, byggegrunde, skråninger eller områder med stormfald.


Grenknuseren findeler alle træeffekter og efterlader biomassen tilbage på arealet. Efter grenknusningen er arealet ryddet ned til jordhøjden og arealet er eksempelvis klar til at du kan tilplante arealet.


En anden meget populær opgave til vores grenknusere er etablering af spor og stisystemer i bevoksninger eller på naturarealet. Ved hjælp af en grenknuser kan man nemt skabe et naturligt stisystem præcis efter dine ønsker.


Vi medbringer de nødvendige maskiner til den specifikke opgave og løser alle tænkelige grenknusningsopgaver.


Hvis du har en grenknusningsopgave så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.


Kontakt Stub og Gren på mail eller telefon og modtag et tilbud på vores ydelser inden for natur, skov og landskabspleje. Du kan kontakte os på tlf. 72 41 84 16 eller på e-mail, som er mail@stuboggren.dk.