Grenknusning

Skal du have ryddet et areal for træer og krat, eller skal der etableres et stisystem mellem bevoksninger? – så er du kommet til det rette sted


Grenknusning er en utrolig effektiv metode til at rydde op på arealer, hvor der tidligere har vokset træer, krat, læhegn og lignende bevoksning. Her hos Stub og Gren har vi rigtig mange forskellige grenknusere, der kan assistere os i alle typer opgaver. Derfor kan vi tilbyde grenknusning på steder som brakarealer, byggegrunde, skråninger eller områder med stormfald.


Grenknuseren fungerer sådan, at den findeler alle træeffekter og efterlader biomassen blivende tilbage. Efter endt grenknusning er arealet ryddet ned til jordhøjde, og området er klar til eksempelvis genplantning.

En anden og meget populær løsning er at bruge en grenknusermaskine til at etablere et spor- eller stisystem i bevoksninger eller på naturarealer. Ved hjælp af en grenknuser kan man nemt skabe et naturligt og organisk stisystem, der matcher dine specifikke ønsker.


Vi medbringer de nødvendige maskiner, der kan løfte netop din opgave, og løser alle tænkelige grenknusningsopgaver.


Hvis du har en grenknusningsopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag:
Priser på grenknusning


Prisen på grenknusning afhænger af opgavens størrelse og omfang. Hos Stub og Gren udfører vi alle slags grenknusningsopgaver for både privatpersoner, virksomheder samt kommuner og offentlige institutioner. 


Det betyder samtidig, at vi ikke benytter os af faste priser, men afgiver tilbud på baggrund af hver enkelt opgave. Prisen afhænger af, om vi skal benytte en eller flere grenknusere og andre maskiner til opgaven. Samtidig afhænger prisen af, hvor opgaven skal udføres, og om det drejer sig om større arealer eller afsidesliggende områder, hvor det er svært at komme frem.


Har du en grenknusningsopgave, som du ønsker vores hjælp til, er du velkommen til at kontakte os. Du fanger os på tlf. 72 41 84 16 eller på mail tilbud@stuboggren.dk. Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde kontaktformularen nederst på siden.
Få et uforpligtende tilbud på grenknusning – udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

En grenknuser på opgave i skoven