OM STUB OG GREN

Naturpleje-specialister med grønt fokus

Hos Stub og Gren elsker vi at tage fat i arbejdsopgaver inden for:Med et skarpt hold af kvalificerede og veluddannede medarbejdere tilbyder vi både evner og erfaring i alle opgaver og specialopgaver inden for naturpleje.


Derudover er vi en grøn virksomhed, der er dedikeret til en bæredygtig natur. Vi lever af og i det grønne, og vælger du vores service til dit næste naturprojekt, vælger du at tage hensyn til vores fælles miljø og natur. Vi bruger således miljøvenlige smøremidler, benzin og olier samt bionedbrydelig hydraulikolie på vores maskiner.


Skovrydning og afskovning kan være nødvendigt for at etablere områder med mere biodiversitet

Et sundt arbejdsmiljø

Udover et grønt fokus bruger vi mange kræfter på at forbedre arbejdsmiljøet for vores medarbejdere. Vi tror på, at et bedre arbejdsmiljø udmønter sig i bedre opgaveløsning, der er til gavn for vores kunder. 


Derfor arbejder vi løbende på at finde og investere i nye og forbedrede maskinløsninger til vores opgaver, så vi kan optimere både udførelsen og arbejdsmiljøet. Det betyder, at vores kunder bliver mødt af smilende specialister, der er klædt på til at løse selv store, svære og komplekse opgaver.


Gravemaskine, grenknuser og robotcut er alle vigtige redskaber i arbejdet med naturpleje og sikrer den optimale opgaveløsning under fældning af træer, stubfræsning eller grenknusn
Stub og Gren, der er en naturpleje-virksomhed, har vundet Børsens Gazelle-pris seks gange de seneste syv år

Branchekendskab og engagement

I dag består Stub og Gren af stifterne Martin Ellekilde, Nickolaj Schlechter og Michael Skaubye, der er ligeværdige medejere af virksomheden, og vores 22 engagerede og dygtige ansatte.


Samtlige medarbejdere besidder et bredt kendskab til branchen, og de har alle gennemgået relevant uddannelse inden for træfældning og naturpleje fra Skovskolen i Nødebo. Flere har desuden været på specialkurser inden for træklatning, skovning, maskinfører, banekurser og Vejen som Arbejdsplads.


Vi tager selv ansvar og uddanner løbende nye, kvalificerede folk, og der er derfor altid elever tilknyttet vores virksomhed. Disse elever følger typisk uddannelseslinjen ‘skov- og naturtekniker’ på Skovskolen.Konkurrencedygtige prisvindere

Hos Stub og Gren arbejder vi rent geografisk på hele Sjælland. Ved større og mere fagligt givende opgaver arbejder vi også i resten af Danmark. På samtlige opgaver kan vi levere konkurrencedygtig tilbudsgivning og udbud.


Vi er desuden meget stolte af at have modtaget Børsens Gazelle-pris 6 gange de seneste 7 år.