OM STUBOGGREN.DK

Vi er en ”GRØN” virksomhed, som udfører alle opgaver, der har forbindelse til træer og bevoksning, dvs. træfældning, rydning, beskæring, stubfræsning, flishugning, beplantning, naturpleje med slåning og opsamling af græs, og gerne SPECIAL opgaver indenfor disse felter.


HELE HOLDET

Stuboggren.dk består i dag af stifterne Martin Ellekilde, Nickolai Schlechter og Michael Skaubye, som er ligeværdig medejer, og 22 medarbejdere med et godt engagement og kendskab til branchen.


Alle er relevant uddannede indenfor træfældning og naturpleje med basisuddannelse fra Skovskolen i Nødebo og diverse specialer såsom træklatring, skovning, maskinfører, Vejen som Arbejdsplads, banekurser, etc.


Vi uddanner løbende nye kvalificerede medarbejdere og har derfor altid elever tilknyttet virksomheden, som følger uddannelsen ”Skov og natur teknikker linjen” på Skovskolen.


ET SUNDT ARBEJDSMILJØ

Da vi er dedikeret til en bæredygtig natur, bruger vi miljøvenlige smøre-midler, benzin og olier, samt bionedbrydeligt hydraulik-olie på de maskiner, der kan køre med dette. I det hele taget gør vi vores bedste for at tage hensyn til vores alles fælles miljø og natur. Internt bruger vi kræfter på at forbedre vores arbejdsmiljø for vores medarbejdere, som til slut også er til gavn for vores kunder.


Samtidig og i tråd med ovennævnte stræber vi efter at passe på os selv og vores medarbejdere, og arbejder derfor løbende på at finde maskinløsninger til vores opgaver, dels for arbejdsmiljøet, men også for at være konkurrencedygtige ved tilbudsgivning og udbud.


Geografisk arbejder vi på hele Sjælland og ved større og fagligt givende opgaver, også i resten af Danmark.StubogGren.dk har modtaget 6 Børsen Gazelle priser de sidste 7 år.