Vi arbejder på hele Sjælland og ved større opgaver i hele Danmark






PERSONDATA OG COOKIES

Stuboggren.dk ApS (herefter ”vi”, ”os”, ”vores”) behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondata- og privatlivsbeskyttelsespolitik (herefter ”Persondatapolitik”).


I det følgende informerer vi dig om dine rettigheder som registreret kunde hos os, samt om hvordan vi behandler og beskytter dine personoplysninger.


1.     PERSONOPLYSNINGER

1.1.     Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os for at kunne opfylde vores aftale med dig, eller personoplysninger

           som vi modtager fra andre jf. 1.2. De indsamlede personoplysninger vil typisk omfatte:


  • Kontaktoplysninger; for- og efternavn, adresse, e-mailadresse, og telefonnummer
  • Fotodokumentation som en del af vores kvalitetssikring


1.2.     Vi kan også modtage oplysninger om dig og din husstand fra andre, som du har bedt om at hjælpe dig med f.eks. et projekt.

            Det kan være andre håndværkere, din bank eller forsikringsselskab.


2.      ANVENDELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

2.1.     Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er at opfylde vores aftale med dig om levering af håndværksmæssige  

            ydelser til dig og din husstand (herefter ”Formålet”).

2.2.     Vi behandler kun personoplysninger om dig og din husstand, der er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af Formålet.


3.      OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

3.1.     Dine personoplysninger opbevares hos - en af os – valgt ekstern virksomhed VENTU A/S, www.ventu.dk (herefter ”Databehandleren”)

3.2.    Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personlige oplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen

           i persondataforordningen.

3.3.     Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine personlige oplysninger hos Databehandleren.

3.4.     Vi påser løbende, at vi og Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerheds-foranstaltninger mod,

            at dine personlige oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, går tabt eller forringes. Endvidere sikrer vi, at de ikke kommer

            til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med de til enhver tid gældende regler om behandling af

            personoplysninger.


4.      DELING

4.1.     Vi kan dele dine personlige oplysninger med andre leverandører og samarbejdspartnere, f.eks. andre håndværkere, din bank, et

           forsikringsselskab, rådgivere etc., når det er nødvendigt for at vi kan opfylde vores aftale med dig.

4.2.     Herudover kan vi dele dine personlige oplysninger, hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine personlige oplysninger med

            offentlige- og retslige myndigheder, herunder hvis vi skal indberette oplysninger til det offentlige.


5.      SLETNING AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

5.1.     Vi opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav.

5.2.     Vi sletter dine oplysninger, når vi ikke længere har behov for dem, men senest når forældelsesfristen for vores ansvar for det udførte

            arbejde udløber, hvilket p.t. er 10 år.


6.       DINE RETTIGHEDER

6.1.1.     Du er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig.

              Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på nedenstående e-mail eller telefonnummer.

6.1.2.    Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

6.2.      Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K,

              tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk


7.      DATAANSVARLIG

7.1.      Dine personoplysninger indsamles og behandles af:

7.1.1.   Stuboggren.dk ApS

           CVRnr. 31 57 66 01

           Højvejen 36,

           3120 Dronningmølle

           Telefon 40 418 416

            Email faktura@stuboggren.dk


HVAD ER EN COOKIE?

En cookie er en lille datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. En cookie er ikke et program der kan indeholde skadelige programmer eller virus.


HJEMMESIDENS BRUG AF COOKIES

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.


HVOR LÆNGE OPBEVARES COOKIES?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dit udstyr. Tiden regnes fra den seneste gang, du var inden på hjemmesiden. Efter udløb vil cookies automatisk blive slettet. Du kan se en fuldendt liste nedenfor.


SÅDAN AFVISER ELLER SLETTER DU DINE COOKIES

Du kan altid afvise cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.
Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.


SLETNING AF COOKIES

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.


Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.


HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen bliver opdateret hver måned af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så kan du skrive til info@cookieinformation.com.

StubogGren.dk ApS

Oldenvej 8 C

DK-3490 Kvistgård

CVR. 31576601

Tel. 72 41 84 16

Udenfor åbningstid:

Akut/vagt tel. 77 41 84 16

mail@stuboggren.dk

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Arbejdstilsynet - Grøn Smiley