Vi arbejder på hele Sjælland og ved større opgaver i hele Danmark


OM STUBOGGREN.DK

Vi er en ”GRØN” virksomhed, som udfører alle opgaver der har forbindelse til træer og bevoksning generelt, dvs. fældning, rydning, beskæring, stubfræsning, flishugning, beplantning, naturpleje med slåning og opsamling af græs, og gerne SPECIAL opgaver indenfor disse felter.


Stuboggren.dk består i dag, ud over stifterne Martin Ellekilde og Nickolai Schlechter af Michael Skaubye, som er ligeværdig medejer, og 22 medarbejdere med et godt engagement og kendskab til branchen.


Alle er relevant uddannede, og har de nødvendige kurser med basis uddannelsen udført på Skovskolen i Nødebo som grundsten og derudover diverse specialer som træklatring, skovning, maskinfører, Vejen som Arbejdsplads, banekurser etc.


Vi prøver at være med til at uddanne nye kvalificerede medarbejdere og har derfor løbende 3 elev tilknyttet virksomheden, der følger uddannelsen ”Skov og natur teknikker linjen” på Skovskolen.


Derudover går vi op i at bruge miljøvenlige smøre-midler, benzin og olier, samt bio nedbrydeligt  hydraulik olie på de maskiner der kan køre med dette. I det hele taget prøver vi så meget som muligt at tage hensyn til vores alles fælles miljø og natur. Og internt bruger vi kræfter på hele tiden at forsøge at forbedre vores arbejdsmiljø for vores ansatte og os selv, som til slut også er til gavn for vores kunder.


Samtidig og i tråd med ovennævnte stræber vi efter at passe på os selv og vores medarbejdere, og arbejder derfor løbende på at finde maskinløsninger til vores opgaver, dels for arbejdsmiljøet, men også for at være konkurrence dygtige ved tilbudsgivning og udbud.


Geografisk arbejder vi på hele Sjælland og ved større og fagligt givende opgaver, også i resten af Danmark.StubogGren.dk har modtaget 6 Børsen Gazelle priser de sidste 7 år.

StubogGren.dk ApS

Oldenvej 8 C

DK-3490 Kvistgård

CVR. 31576601

Tel. 72 41 84 16

Udenfor åbningstid:

Akut/vagt tel. 77 41 84 16

mail@stuboggren.dk

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

Arbejdstilsynet - Grøn Smiley