JOBOPSLAG: CHAUFFØR TIL KRANBIL SØGES
til øjeblikkelig opstart

👉 CHAUFFØR TIL KRANBIL SØGES til øjeblikkelig opstart! 👈

Så er vores spritnye kranmonterede lastbil klar til at komme ud og køre - nu mangler vi bare den HELT RIGTIGE chauffør til den!

KOM MED OM BORD - du skal være med til at forme jobbet som kran chauffør i Stuboggren 😃


Kvalifikationer:

Minimum C/E og kran certifikat

Chauffør kval. og elektronisk førerkort

Erfaring med kran/grab kørsel


Du vil indgå i et vildt, godt og hyggeligt team af skovarbejdere og arborister, og udfører fældning med kranmonteret sav samt kørsel af grene, stammer og diverse forefaldende hejsearbejde på Sjælland, fortrinsvis Nord- og Midtsjælland.

Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, ny bil og godt arbejdsmiljø med fokus på sikkerhed, glade medarbejdere, og både sjove, udfordrende og "almindelige" opgaver!


Om os


Vi er et alsidigt skoventreprenørfirma i god drift og dynamisk vækst og pt. er vi 29 fastansatte samt 3-4 faste underentreprenører.  Vores kundegruppe består en stor del af offentlige instanser, større entreprenører og landskabsarkitekter plus diverse privatkunder.


Vi søger den rette person til fastansættelse hurtigst muligt i en 37 timers stilling med både lange og korte dage, hvor nogen vil være med tidlig start. Vi tilbyder god løn med ordnede forhold under overenskomst, stort fokus på et godt arbejdsmiljø med en god og uformel tone iblandt os. Vi har højt til loftet, hvor man selv kan komme med indspark til nye måder at gøre tingene på.


Vi har en flad virksomhedsstruktur med masser af fleksibilitet og mulighed for udvikling.


Vi holder løbende ansættelsessamtaler og vil tage stillingsopslaget ned, så snart vi har fundet vores nye kranchauffør.


Send gerne din ansøgning eller eventuelle spørgsmål til stillingen til Nick@stuboggren.dk, mærket ”Kranchauffør”, så kontakter vi dig snarest muligt.